Calendari

Calendari del procés participatiu per al 2022/23. EDICIÓ 3

Presentació  2 de desembre del 2022

Es convocarà una sessió informativa perquè conegueu tots els detalls del procés participatiu i l’estat d’execució de les propostes guanyadores de les passades edicions.

Presentació de propostes del 5 de desembre fins el 18 de desembre 2022

S’obrirà una fase en la qual els rodencs i rodenques podreu aportar les vostres propostes perquè siguin incorporades al procés participatiu, tenint en compte els criteris establerts.

Priorització de les propostes al gener

Després que la comissió tècnica faci una primera validació de les propostes, es convocarà una sessió on la ciutadania pugui debatre sobre les propostes recollides i determinar quines són les més prioritàries. Les escollides passaran a la següent fase.

Validació de les propostes al gener/febrer

Una comissió tècnica municipal serà l’encarregada de fer la validació final de les propostes prioritzades d’acord amb els criteris marcats, i calcularà el cost aproximat de cadascuna d’elles. Els resultats es publicaran al web municipal.

Votació al març

A través de les butlletes de participació, en format paper i online. Podreu participar totes les persones empadronades a Roda de Berà, majors de 16 anys. Votareu 3 propostes  

Cloenda de l’edició al Novembre

Us informarem de les propostes guanyadores, que s’executaran amb el pressupost de 2023, i valorareu el procés per identificar punts de millora de cara a la propera edició.