Calendari

Calendari del procés participatiu per al 2020. EDICIÓ 2

Presentació  11 de setembre del 2019

Es convocarà una sessió informativa perquè conegueu tots els detalls del procés participatiu i l’estat d’execució de les propostes guanyadores de les passades edicions.

Presentació de propostes del 12 de setembre fins el 13 d’octubre 2019

S’obrirà una fase en la qual els rodencs i rodenques podreu aportar les vostres propostes perquè siguin incorporades al procés participatiu, tenint en compte els criteris establerts.

Priorització a l’octubre del 2019

Es convocaran 5 sessions de reflexió on la ciutadania pugui debatre sobre les propostes recollides i determinar quines són les més prioritàries. Les escollides passaran a la següent fase.

Validació tècnica al novembre del 2019

Una comissió tècnica municipal serà l’encarregada de validar les propostes prioritzades d’acord amb els criteris marcats, i calcularà el cost aproximat de cadascuna d’elles. Els resultats es publicaran al web municipal.

Votació popular del 2 al 31 de gener del 2020, prorrogat fins al 9 de febrer

A través de les butlletes de participació, en format paper i online. Podreu participar totes les persones empadronades a Roda de Berà, majors de 16 anys. Votareu 3 propostes, 1 referent a l’àmbit general del municipi i 2 referents a barris diferents.    

Tancament al febrer de 2020

Us informarem de les propostes guanyadores, que s’executaran amb el pressupost de 2020, i valorareu el procés per identificar punts de millora de cara a la propera edició.